04 February 2013

Laptop DELL For Sale!!


Haa... kepada korang yang tengah carik laptop untuk dibeli tu, meh apa kata korang tengok ni. Ada member aku ni dia nak jual laptop dia atas sebab yang tertentu dan menawarkan harga yang menarik mengikut spec yang terdapat pada laptop tu. Ye.. Jangan risau. Laptop tu dalam keadaan tip top dan tiada kerosakan. Memang agak smart dan cantik lagi.


Detail Laptop dan Spec:


Dell XPS L502X (used)

15.6" Full HD(1366 x 768) B+RGLED display with TrueLife™
Processor : Intel® Core™ i7-2630QM (2.00GHz,4Core/8Threads, turbo boost up to 2.93Ghz, 6Mcache)
Windows 7 Home Premium
Memory : 4GB DDR3 SDRAM
Hard Disk : 500GB 7200RPM SATA
Dell Backlit Keyboard
Graphic Card : NVIDIA® GeForce® GT 540M-2GB Intel HD Graphics
NVIDIA 3DTV Play technology
DVDROM : Dual layer DVD write capability
Wireless : Intel WiFi Link 6300 (802.11a/b/g/n)
Half Mini-card
Bluetooth : Bluetooth 2.1 EDR
Camera : Skype Certified HD Webcam 2MP
Connectivity : Two 3.0 USB ports and one shared eSATA/USB jack, HDMI, a nine-in-one flash memory card reader, ExpressCard slot
High-fidelity JBL speakers with Subwoofer and Waves MaxxAudio technology - First in The World
Comes with: Battery, power supply and software CDs.
Price: RM 2600+RM50 for Sonic Gear Tatoo Duo2 speaker (99% like new!)



Ye.. Harga tu still boleh nego lagi. Nice ni beb. Kalau terlambat tak dapat!

Sila contact tuan punya laptop ni dengan segera!
Syafiq - 0143387474

Post a Comment

Let's Interact!

me>