21 February 2013

Profession.. Profession... Nice Career?

Dalam hati aku ni, memang terasa nak sambung study balik setelah beberapa tahun tinggalkan buku. Yup. Bukan saja ia akan menambahkan satu lagi sijil yang baik dalam resume aku, tapi ia juga Inshallah akan mantapkan lagi ilmu pengetahuan aku serta percambahan mobiliti hidup aku. So, dengan aku yang masih ada komitmen terhadap family serta kerja, aku fikir pengajian jarak jauh atau separuh masa menjadi pilihan yang baik. Dalam-dalam aku browse internet carik jurusan yang aku berminat, aku ternampak gambar-gambar snapshot daripada berita luar negara yang aku rasa agak lucu. Agak-agak korang la kan, apa jenis jurusan yang diorang ni ambil untuk dapat profession yang diorang title kan tu?













p/s: Pornography historian yang tak boleh blah tu. Ada ye karier macam tu?


Post a Comment

Let's Interact!

me>