11 November 2014

LIBUR: Backpacking Adventure - Langkawi 2014.


Yess... Seperti yang tertera dalam gambar, kami akan menjelajah lagi. Kalau Mei lepas kami ke arah PD dan Melaka, kali ni kami akan up ke utara pula ke Pulau Langkawi...

Sometimes kena jugak beredar dari hiruk-piruk dunia sebentar dan menikmati suasana lain pula. The trip akan berlangsung 3 hari dan Inshallah kalau ada signal, line yang baik, kami akan buat travelogue macam aritu jugak... hehe...

So.. stay tune.

psst: Oh ye.. kali ni bukan kami berdua je pergi.. ada penambahan orang.. Nak tau? Nantikannya.... huhu! 

Wish us Good Luck!!
Post a Comment

Let's Interact!

me>