08 December 2014

Terima kasih Bangsat. Terima kasih.


Kepada bangsat yang buat hal kat Stadium Shah Alam tu... korang hero kan? Berani sangat kan? Haa.. pergilah ke 2nd leg kat Vietnam nanti... siap2 la buat wasiat sekali.. sbb tak tau korang balik Malaysia nanti dalam keadaan pakai baju atau dalam kain kapan....


kepada backpackers, pelancong, traveller Malaysia yang berada di Vietnam sekarang ni, sentiasa berhati-hati.. Mereka dah start aiming orang-orang kita.. Memang benar bukan salah anda.. tapi bangsat-bangsat yang buat hal malam tu yang punya pasal... Jadi, takut kalau anda juga tak pasal-pasal jadi mangsa keadaan...


Pasal bangsat-bangsat tu lah sekarang ni penyokong Harimau Malaya takut untuk mengunjung Vietnam untuk beri sokongan terhadap pasukan negara... dalam keadaan pasukan negara sekarang ketinggalan 2-1... dalam keadaan skuad negara perlukan semangat di tempat lawan untuk turn over balik permainan...


terima kasih bangsat-bangsat sekalian... anda hero kampung... anda pemusnah semangat.. anda tak mencerminkan budaya orang Malaysia... andalah bangsat sebangsat-bangsatnya...

dasar bangsat....
Post a Comment

Let's Interact!

me>