09 February 2015

Tangan Gatal.


Dah lama rasanya tak update blog ni.... paling last akhir bulan lepas... Hahaha... Januari langsung yilek. Actually bukan apa, banyak benda yang aku kena uruskan bulan lepas. Banyak cabaran yang harus ditempuhi dan sebagainya. 

Terasa macam nak reset semuanya agar terasa lega hati ni.

Maybe pergi keluar makan angin ke atau backpack lagi untuk meluaskan lagi pemandangan mata ni ke kan. Kalau kerja-kerja-kerja, sampai ke tua pun kerja je... Kerja takkan habis. So, while we still can ni... better pergi travel dan explore all the wonders yang ada di sana...

Dan aku bercadang ingin memperbanyakkan lagi Vlog aku di Youtube jugak... maybe create intro and montage baru ke... Aku ingin kembali aktif!
Post a Comment

Let's Interact!

me>