14 January 2013

Zombies everywhere... Run for your life!!


Dalam banyak-banyak hantu dan villains yang terdapat di dunia ni, personally aku suka gila kat zombie. Walaupun secara teknikalnya mereka bukanlah "hantu" di mana mereka lebih tepat dikategorikan sebagai desease infected creature, tapi ia lebih baik berbanding vampire, were wolf dan sebagainya. So, korang by now tahu la kan yang aku ni bukan peminat Eclipse trilogy seperti peminat-peminat mereka yang lain di luar sana. Hehe.

So, dalam kembara aku dalam menengok video-video Youtube, aku terjumpa pulak video zombie prank ni. Harap korang suka. Hehe. Terbaik!!

p/s: Ada satu kes di Miami di mana polis telah menembak seorang yang gila makan muka mangsanya dan terus-menerus makan walau sudah ditembak sebelum beliau mati. Memang stail ala-ala zombie punya. Mungkin sebab tu la yang buat penduduk di Amerika dalam ketakutan kot. 

Video 1


Video 2

Video 3






Post a Comment

Let's Interact!

me>