10 October 2014

Posterize Rap God.


Dah lama rasanya tak post berkenaan dengan Art. Dulu aku sedang belajar sikit-sikit bagaimana ingin melukis lukisan 3D. Alhadullillah.. walaupun bukan macam otai-otai, tetapi aku pelajari juga serba sedikit teknik-teknik yang betul...

So sekarang aku berjinak pulak dengan Adobe.. kali ni nak pelajari untuk buat lukisan poster seperti cover case grafik untuk game GTA dan sebagainya.

Aku tiba-tiba berminat pulak nak cuba. So.. gambar di atas tu adalah hasilnya. Masih lagi rough dan level rookie. Kena belajar lagi ni... hehehe.

Like page The Kufazuke Show di Facebook!


Post a Comment

Let's Interact!

me>