17 May 2012

Music: Cover Songs (1)


Agak lama jugak takde segmen Muzik dalam blog ni kan? Maybe sekarang tengah nak penuhkan The Kufazuke Show ni dengan info-info dan stuff-stuff yang lain dulu. Tapi segmen ni still ada and keep on diupdate, cuma sekarang nak selarikan dengan segmen-segmen lain jugak. So, for the mean time, why not korang perdengarkan lagu-lagu cover yang aku dengar kat YouTube yang bagi aku sangat best. Diorang-diorang berjaya buatkan lagu mereka nyanyi ni macam lagu mereka sendiri.

Brooke - Fake Plastic Trees (Radiohead)

Sally - Don't Know Why (Norah Jones)

Gabe Bondoc - Neon (John Mayer)

Adam Monroe - Pardon Me (Incubus)

Del Lazarro - Fireflies (Owl City)

Josie Charlwood - The Scientist (Coldplay)

Yeah, aku harap korang enjoy dengan lagu-lagu daripada mereka ni. Semuanya ada bakat terpendam yang aku rasa patut diketengahkan supaya dapat tenggelamkan artis-artis plastik yang sedia ada di industri muzik antarabangsa even dalam negara ni pun. 

p/s: Ntah kenapa la diorang ambil Justin Bieber instead diorang ni.. ntah apa-apa taste ntah.








Post a Comment

Let's Interact!

me>