04 September 2012

Kristall Screen Protector - 2nd Wave


Well, actually aku nak ambil kesempatan ni untuk mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang telah mencuba dan mendapatkan perlindungan alaf baru bagi skrin smartphone mereka daripada aku baru-baru ni. Tahniah kerana telah berjaya menunjukkan betapa anda semua sayangkan smartphone anda dan berjaya menyaingi arus kemodenan dalam era aksesori smartphone. Dan kepada yang telah pun order Kristall Liquid, jangan risau, ordering anda semua akan dideliver mengikut jadual yang telah diberi.. biasalah beb, tauke datang siap tolong pasangkan... 

Ramai tertanya mengapa kita perlu tukarkan perlindungan skrin daripada plastik, kepada liquid Kristall ni. Ye, aku pernah post di facebook haritu, dan aku akan state jugak di sini..



Ada lima (5) sebab kenapa anda kena pakai protector ni berbanding plastik cover yang korang pakai skang ni..

1. Senang di pasang..
Anda tak payah nak susah-susah setting, kuarkan gelembung angin macam anda pakai plastik tu.. kalau anda pandai lap, maka anda pandai la memasangnya.

2. Scratch resistant..
Ye, toreh la skrin ada dengan paku ke, pisau ke, gesel atas batu ke, surely okay... kalau pakai plastik, dah lama dah koyak tu, lepas tu apa lagi? Keluarkan la lagi RM40 - $M50 untuk plastik cover yang baru.

3. Tahan lama..
Kalau skrin anda terkena air ke, minyak ke, just lap je pakai kain. Semudah tu.. Tapi kalau anda guna plastik cover jangan lap je, tak jalan.. anda kena tanggal lepas tu buang plastik tu.. Dan keluarkan modal lagi untuk plastik yang baru.. yang dah protect dengan Kristall Liquid ni, lap je... lepas tu teruskan kehidupan.

4. Menambah baikan clarity smartphone..
Screen anda malap? Tak berseri? Apa ada hal? Liquid Kristall ni boleh buat skrin anda jelas dan terang balik. Nampak seperti baru.. Berkilauan bak permata disinari cahaya rembulan..

5. Gentle pada skrin..
Liquid? Gila bahaya apa? Isk.. mana ada.. ini hasil teknologi Jepun la.. ingat benda-benda recon ke? anda pasang liquid ni, dia tak kacau ke-sensitiviti touch skrin anda tu.. tak payah nak calibrate-calibrate lagi.. smartphone anda nanti macam takde protection je, tapi... skrin anda lebih "plasma" berbanding smartphone-smartphone yang pakai plastik sebagai cover screen dia..

Ramai dah mencuba dan ramai sudah berpuas hati, so, apa lagi yang anda tunggu? Let's join to nre breakthrough of smartphone screen protector for more peaceful and worry free. Berminat? Wish for more info? Please don't hesitate to reach me at 


and like us at The Kufazuke Show fan page.

p/s: Malam ni order for PJ will be arriving... wait for me ya... I'll install it myself for you guys...


Post a Comment

Let's Interact!

me>