09 May 2013

HOT STUFF: The Art Project House


Seni boleh diimplement dalam pelbagai bentuk. Dari sebesar alam ini hingga sekecil zarah boleh diolah menjadi suatu karya yang agung. Di sini lah bidang arts mendapat tempat dalam industri peruncitan tak kira dari segi product atau servis. Memperkenalkan "The Art Project House".

Projek ini yang diilhamkan oleh dua suami isteri iaitu En. Wan dan Pn. Una. Sebelum ini, pasangan ini telah melalui pelbagai onak duri dan sepak terajang perniagaan yang mendewasakan mereka. Namun, bila ada kemahuan, di situ ada jalan. From event management sehinggalah kepada membuat dan mengajar cara penghasilan coklat, segala aspek itu digarap menjadi satu idea yang bernas dan menghangatkan niche market yang terdapat di negara ini.

 

Pada asalnya The Art Project House ini merupakan butik berkonsepkan "wearable arts" yang akan diketengahkan dari fine arts kepada cotemporary arts. Jika kita melihat idea arts yang kebiasaannya, pelbagai jenis seni itu dibeli dan digantung di dinding bagi tujuan display. Sama juga seperti idea itu, kerja ini memerlukan printing bukan sahaja pada T-Shirt, malah terhadap apa jua material di mana mereka menggunakan heat transfer teknik untuk merakam seni itu di permukaan cawan, gelas, badge dan sebagainya.

Segala hasil kerja mereka boleh dilihat di sini:

Secara ringkasnya produk-produk dari The Art Project House ini merangkumi:


- pelbagai jenis kemeja T, polo shirt, jersey dan lain-lain.
- mug, magic mug, glow in the dark mug
- pinggan
- button badge
- photo ballon
- photo crystal

 

Dan jika anda berminat dengan hasil kerja dari mereka, bolehlah hubungi mereka melalui saluran berrikut:


Pn. Una 019-4800808
En. Wan 012-26621570
Email: skyemarketing@gmail.com

Like mereka di Facebook: The Art Project House 

website: www.theartprojecthouse.blogspot.com

p/s: Paterikan karya agung anda di mana jua anda inginkan.


No comments:

Let's Interact!

me>