20 November 2013

7 Tanda Awek Anda Belum Boleh Dibuat Bini.


Kalau korang dah berawek dan merancang untuk berkahwin tapi masih buntu memikirkan awek korang tu boleh ke tak dijadikan isteri, dont be khuatir.. kat bawah ni dah disenaraikan ciri-ciri awek yang masih belum sesuai dibuat bini.

- Belum apa-apa suara dia dah tahap cikgu kawad kaki sekolah menengah. Pantang lambat sikit mulalah dia menjerit-jerit. Kalau dapat jenis ni, baik korang kawan dengan singa je la.

- Bila awek korang tak reti bezakan antara ikan kembung dengan bunga keembung. Tu belum cerita bab masakan lain. Nampak gayanya kalau korang kawen makan kat kedai jela.

- Bila dia tak tau siang dengan malam ataupun dia tak reti tengok jam. Pukul 8 pagi korang call tak bangun lagi. Pukul 12 pun tak bangun. Paling awal pun dia bangun pukul 3 petang. Baik korang pikir lebih 3 kali sama ada nak kawen ke tak.

- Bila sesekali korang check handphone dia, banyak yang nama Ahmad dari nama Siti. Lepas tu kejap-kejap talipon dia berbunyi. Cakap pulak jauh dari korang. Err.. tak paham lagi ke?

- Awek korang suka sangat pengsan kat shopping complex. Pandai pilih pulak tu.. pengsan depan kedai yang mahal-mahal je. Tak paham? Pengsan tu ayat kiasan. Ayat yang betul, kaki mengabihkan duit korang.

- Bila dia boleh berlakon dengan hebat. Korang ajak dating, 1001 alasan dia bagi tapi lepas kantoi dia keluar dengan orang lain. Tengok la lepas tu, mulalah dia buat filem sedih depan korang.

- Asal salah sikit mintak putus, salah sikit suruh 'clash', sok dah kawin korang standby kat pejabat kadi je la.. bahagian cerai dan rujuk.

Sumber: -->AR<-- lexfm="" p="">
Post a Comment

Let's Interact!

me>