03 August 2012

Kristal Liquid : New Revolution of Screen Protector


Anda pengguna smartphone, laptop, tablet dan sebagainya? Adakah anda seorang yang sangat menyayanginya dan mahukan yang terbaik untuk protect gadget anda itu? Well, I'd like to introduce you guys the revolutionary method on protecting your beloved gadget screen.

Seperti yang terdapat di pasaran sekarang, untuk protect screen, anda semua akan membeli satu lapisan plastik sebagai covernya agar menghindarkan screen itu daripada tercalar dan rosak. Walaubagaimana pun, jelas dan nyata plastik yang anda pakai itu eventually akan lusuh dan rosak serta terpaksa diganti baru dari masa ke semasa. Well, kini tidak lagi.


Memperkenalkan product yang diberi nama Kristall. Product ini merupakan satu kaedah terbaru dalam memastikan screen gadget anda dilindungi tanpa menggunakan plastik. Ia merupakan suatu liquid yang mampu absorb ke permukaan screen anda dan tahan sehingga 2 -3 tahun. Senang cerita, sekali pakai terus tidak perlu tukar berkali-kali dah.

Plastik cover yang anda pakai sekarang barangkali akan tercabut dan tertanggal serta hilang daya lekat sekiranya terkena pada cecair seperti air, minyak dan sebagainya, tetapi dengan kristall liquid ini, ia ibarat "memper-kaca-kan" screen anda supaya jika terkena pada cecair-cecair begitu, ia mudah dibersihkan tanpa risau jika permukaan itu tertanggal.

The best thing about Kristall liquid ini adalah, ia akan protect screen anda juga daripada kesan calar-balar jika terkena pada objek tajam dan sebagainya. Yup.. betul... it's like converting screen anda itu kepada plasma. And another best thing is that, ia tak kacau keupayaan touch screen anda tu. No need to calibrate lagi. It's an invisible protector. Ia nampak macam anda tak pakai protector, tapi screen anda lagi kuat berbanding yang pakai plastik material sebagai screen protector.


Product buatan Jepun ini telah terbukti berkesan. Ia senang untuk diapply kan, tahan calar, mengurangkan kesan jari, tahan lasak dan lama, menambah baikan tahap kejelasan screen dan conserve tenaga smartphone anda.

Dengan produk ini, anda tidak perlu risau lagi seandainya gadget anda terjatuh ke, terkena pisau ke, atau even terkena kunci kereta dalam poket, screen anda sudah tahan lasak dah.

Jika berminat dengan produk ini, sila berhubung dengan admin The Kufazuke Show di

thekufazukeshow@gmail.com  atau
layari www.facebook.com/thekufazukeshow  atau lebih mudah,
tinggalkan saja komen anda di entry ini...

dan tinggalkan pesanan anda di sana.Trust me, ia sangat-sangat berbaloi.


p/s: Cepat!! Product ni macam pisang panas... I'll give you best price! Takkan dah beli henset mahal-mahal tapi tak jaga kan?


Sedih kan kalau ini terjadi?

Post a Comment

Let's Interact!

me>