30 October 2012

Video: Horror in Karaoke!

Wow.. anda stress? Ye.. aku pun stress.. Stress sebab sakit kepala akibat duduk bawah air-cond lama sangat. So.. untuk itu, aku kena gelak untuk panaskan badan haha.. Dan perhaps, dengan memanaskan badan, aku juga boleh membakar sikit sebanyak kalori yang berlebihan kat badan aku ni.

Ok, so aku browse-browse la video yang terdapat dalam youtube dan terjumpa video ni. Aku gelak sampai nak jatuh berdekah-dekah. Haha.. so, jom aku share korang video sadis ni. Enjoy!!


p/s: Scene ini adalah skit daripada sebuah rancangan hiburan di Indonesia. Memang tak boleh blah. Haha!
Post a Comment

Let's Interact!

me>