26 April 2012

Golden Age Of Music: Melodic Hardcore

Aku pelik la.. kadang-kadang naik jelak tengok budak-budak sekarang, bajet pakai celak, jeans ketat, rambut pacak-pacak, bibir lipstick hitam bau tengik dah ingat diri tu hardcore sangat. Nak-nak rantai sampai ke lantai dengan subang macam lembu nya. WTF? Maybe la kebanyakkan mereka ni poser yang baru dengar lagu keras yang modern-modern dah rasa cool... oii adik oii.. meh sini kita dengar album-album yang  pure melodic hardcore.





Bullet For My Valentine - The Poison


In Flames - Whoracle


Trivium - Ember to Inferno


Slipknot - Slipknot (Self Title)


Sepultura - Beneath The Remains

Album-album ni merupakan antara album dalam koleksi aku, yang aku rasa patut di re-releasekan... Baru orang headbanging dengan cara yang betul... haha..

quicky: yes.. please do click this link (The Kufazuke Show - Up Battle!) and vote for this channel! May The Kufazuke Show will win the Digi WWWOW Internet For All Awards in "Most Inspiring Internet For Good" category. Thank you!


p/s: Banyak lagi sebenarnya album-album macam ni dalam store aku rupanya.. siot lama tak dengar...
Post a Comment

Let's Interact!

me>