19 April 2012

Video : Something Chill

Sorry folks... today I don't feel that well... kepala aku stok pening gila. Maybe sebab asyik terkena hujan je sejak dua menjak ni. Hidung and mata pun dah start berair dah.. Tapi tu tak stop kan aku daripada post something just to keep this channel going. So, here's what i have in store for you guys today.. Hope you like it..

Yuna performing "Live Your Life" at 
The Late Night Show with Conan O'brien.


Louise Armstrong - What a Wonderful World


Bob Marley - Buffalo Soldier


Michael Jackson - They Don't Really Care About Us

John Lennon - Give Peace A Chance

p/s: Kalau korang perasan kecuali video Yuna, keempat-empat video yang lain semuanya berkisarkan perjuangan... hayatilah... anyway, still berbangga dengan Yuna yang dapat perform at one of the best night show in the US.

Post a Comment

Let's Interact!

me>