15 April 2012

The Real Russell Peters Live in Malaysia 2012!


Wow.. I don't know about you guys, tapi aku antara die hard fan kepada Russell Peters. Video dia aku pernah post dalam blog ini (sila klik di sini). Russell Peters merupakan antara stand up comedian yang paling terkenal di dunia ini dan berpengalaman lebih daripada 20 tahun dalam bidang beliau ini.

Lawak-lawak pelawak yang berasal dari Canada ini sangat versatile dan sangat trigger eye widening facts bila beliau sentuh culture, sosial dan perangai bangsa-bangsa lain. Walaupun dalam persembahan beliau gemar mengupas tentang perkara-perkara yang agak sensitif terhadap perilaku sesebuah bangsa, namun beliau bijak dalam membuat hadirin ketawa dan membuat mereka terima punch line yang agak berat.


Kini setelah lama dinantikan, Russell Peters akhirnya akan mengadakan persembahan di Malaysia. Tempat sudah diconfirmkan iaitu di Shah Alam. Butiran info mengenai show ini adalah seperti berikut:

Tarikh: 12 Mei 2012
Lokasi: Stadium Melawati, Shah Alam
Tiket akan mula dijual di www.airasiaredtix.com atau www.ticketpro.com.my pada 18hb April 2012 pada jam 9:00 pagi.
Harga tiket: RM128, RM188, RM248, RM338, RM438


Untuk sebarang info, sila lawati fan page Russell Peters di sini.

Jadi apa lagi? Jika anda seorang peminat avid Russell Peters dan ingin perut anda terkoyak sebab gelak banyak sangat, grab tiket anda yang dijangka akan habis dengan laju macam pisang goreng panas yang dijual dikala petang yang dingin atau air tebu yang dijual di kala tengahari panas terik. This is once in a lifetime chance, so BE A MAN...DO THE RIGHT THING... :)

p/s: TAP SOME BONG BY NIGHT!Post a Comment

Let's Interact!

me>