01 March 2012

Video : Russell Peters

Anda berasa stress? Tertekan? Mari kita berhibur dengan stand up komedi daripada comedian yang terkenal Russell Peters.. Beliau merupakan antara comedian yang aku minati kerana lawak-lawak beliau sangat open tetapi sangat kelakar... Beliau mungkin sangat sinis.. Tetapi lawak beliau educated... kalau lah comedian Malaysia pun macam ni.. dan kan best kalau orang-orang kita pun berfikiran lebih open, tanpa terlalu sensitif... boleh menerima terguran dengan cara baik... dan tidak mudah melenting andai tersinggung... :)




Harap anda terhibur... :)
Post a Comment

Let's Interact!

me>