22 June 2012

Comic: When We Are Young

Entry kali ni saje je aku post comic strip yang aku buat utk tatapan korang semua. Tema untuk kali adalah "Semasa Kita Kecil".. aku harap korang semua enjoy ye! (Strip-strip comic ni juga terdapat di laman fan page The Kufazuke Show di facebook. Jom, join like sekali!

(Sila klik pada gambar untuk besarkan)

1. Cakap sekali terus buat lah.

2. Mak~~ Saya takut...
3. Eleh, baru belajar sikit dah bangga.

4. Tengok pakai mata, bukan dengan lutut.

p/s: Actually yang No. 4 tu aku tak buat... daripada 9gag tu.. tapi seriously, memang selalu terjadik macam tu kan?
Post a Comment

Let's Interact!

me>