01 June 2012

Game : The Dutchman



Anda peminat game? Selalu main game macam Angry Bird, Plants Vs Zombie dan seangkatan dengannya? Well, aku sarankan korang try game ni. Game yang dinamakan The Dutchman ini adalah sebuah rekaan dari anak tempatan kita sendiri iaitu Team Utan Tropik Sdn Bhd. 

Game The Dutchman ini telah pun dilaunchkan dan boleh didownload di Malaysia dan tak lama lagi worldwide. Ia boleh dimainkan dipelantar Android dan Apple.


Sneak peak: The Dutchman ni adalah game yang memerlukan daya kreativiti dan tactical minda yang dipersembahkan dalam 30 level yang dipenuhi dengan tahap kesukaran yang berbeza. Game ini juga membawa pemain ke alam hutan tropika di mana main characternya merupakan seekor orang utan (sejenis spesis yang terdapat hanya di Sabah) dan secara level per level, ia akan membawa pemain ke sebuah negara ke sebuah negara yang lain untuk pelajari spesis orang utan yang terdapat disana. Ia juga dipersembahkan dengan latar grafik hutan tropika disertakan dengan alunan muzik tribe yang akan menguis sedikit perasaan pemain ibarat menikmati keindahan alam semulajadi yang serba kehijauan di atas skrin. Secara general, ia merupakan game strategi dimana pemain perlu memikirkan strategi terbaik dalam defending team dan conquer lawan. So, game ni sesuai sangat untuk anda yang suka game ala-ala Command And Conquer.

Di bawah di sertakan link serta fan page untuk anda main secara preview serta video-video gameplay The Dutchman ini. Syok wooo!! Cepat download sekarang!!



WEBSITE : http://www.utantropik.com/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/TheDutchmanGame

TWITTER : https://twitter.com/#!/TheDutchmanGame

GOOGLE PLAY:

http://bit.ly/TheDutchmanAndroidGame

http://bit.ly/TheDutchmanAndroidGameFree

p/s: Let's support local talent!! I really hope this game will be a blast!!

Post a Comment

Let's Interact!

me>