20 December 2012

Ghost Prank: Brazil Version

Aku ada post video daripada youtube ni di fan page The Kufazuke Show dan aku post jugak di entry ni. Memang gila, kalau terjadi pada aku, memang aku pun boleh pengsan beb. Hahaha. Tak tau la korang macam mana pulak kan.

Program jenaka ni adalah dari Brazil dan tujuannya semata-mata nak tengok reaksi orang biasa dalam ketakutan. Memang diorang terkena beb. Haha. Enjoy!!


Video:

p/s: Pastikan korang masuk lif berteman kali ni. Haha.





Post a Comment

Let's Interact!

me>