05 December 2012

Barbie Cummings Vs World's Dumbest Cop


Sedang aku seronok browsing internet yang penuh warna-warni ni, aku terbaca satu artikel yang aku rasa agak kelakar sebenarnya. Ia buat aku tersenyum dan geleng kepala terhadap satu insiden ni yang aku rasa tak keterlaluan kalau aku cakap 75% natural terjadi kepada kaum Adam ni. Walaupun dah lama berita ni, tapi aku tetap terasa nak share bersama korang.

Pada 7 Mei tahun 2007, di Tennessee, seorang trooper highway bernama James Randy Moss sedang menjalankan tugas rutin beliau monitor keadaan lebuh raya di sana. Beliau sedang duduk bosan melihat keadaan lebuh raya yang lengang tiba-tiba ternampak satu kereta Honda Accord berwarna pink meluncur laju melanggar had laju yang ditetapkan. Dan seperti biasa, beliau mengejarnya dan menahan kereta tersebut ke tepi.


Tidak tahu samaada ia merupakan sesuatu yang bertuah ataupun malang bagi beliau, pemandu yang memandu kereta pink tersebut adalah Barbie Cummings, seorang pornstar. Trooper Randy Moss tidak kenal akan pornstar tersebut. Barbie mengaku mengambil "pil-pil terlarang" untuk menenangkan diri daripada stress. Beliau juga merayu kepada trooper tersebut supaya melepaskan beliau dan menyatakan bahawa beliau seorang pornstar dan jika beliau ditangkap ia akan mengakibatkan "job-job" beliau tergendala. Barbie juga cakap barangkali beliau boleh beri "sesuatu" sebagai suapan kepada anggota polis tersebut. Trooper Randy Moss yang masih tidak percaya, bawa Barbie ke kereta patrolnya dan gunakan laptop yang terdapat dalam kereta tersebut untuk Google dan melawat website Barbie Cummings ini. Ternyata Barbie bercakap dalam benar menyatakan bahawa beliau seorang pornstar.

Dan di atas rasa horny melihat klip-klip lucah dalam website tersebut, Trooper Randy Moss setuju untuk melepaskan Barbie dengan satu "pertolongan oral". Jadi, mereka pun jalankanlah "prosiding" tersebut di bahagian kerusi belakang kereta patrol itu di tempat tersembunyi. Dalam proses tersebut, Trooper Randy Moss juga yang sedang berbangga, merakam aksi-aksi tersebut menggunakan telefon beliau. Selepas selesai, beliau meminta Barbie untuk menyatakan dalam blog bahawa mereka pernah melakukan oral seks tersebut untuk buat rakan-rakan sejawat beliau percaya bahawa beliau pernah "melakukannya" bersama seorang pornstar.


Note: Trooper ini tetap menyaman Barbie!! Beliau menyatakan dalam laporan bahawa beliau tidak jumpa apa-apa barang terlarang, jadi beliau saman Barbie di atas kesalahan pandu laju. The best thing is, trooper ini juga share video dan gambar aksi tersebut bersama rakan-rakan polisnya dan juga hantar kepada Barbie juga.

Hal ini menjadi viral di internet di mana, Barbie tulis juga di dalam blog beliau tentang "meet cute action" tersebut dan state dalam blog itu bahawa Trooper Randy Moss juga seorang yang "memandu laju" ketika itu. Oleh itu, trooper tersebut dipecat daripada menjadi anggota peronda Tennessee dan dihadapkan ke mahkamah di atas kesalahan rasuah.

Oh ye, lupa pulak nak cakap yang Trooper Randy Moss ni seorang yang sudah berkahwin. Jadi, boleh la kita simpulkan yang bukan jawatan beliau sahaja yang beliau kehilangan sekarang ni.

p/s: Sejak insiden tu, Barbie Cummings menjadi sangat popular di arena industri lucah antarabangsa. Bodoh punya penguatkuasa. haha!
Post a Comment

Let's Interact!

me>