10 July 2012

3D Drawing : 3rd Sheet

As usual, sewaktu aku tengah bosan atau takde keje, aku akan try lukis art kesukaan aku iaitu 3D art grafik. Kali ni aku cuba untuk pelbagaikan bentuk dan corak. Namun aku tak tau kenapa untuk edisi kali ni, aku tak berupaya pulak nak buat art yang aku lukis ni comes to live.. Maybe angle salah ke atau camera yang aku pakai ni tak berikan aku kesan macro atau focus yang aku hendaki. Walau macam mana pun, aku harap korang sudi-sudi tengok art aku lukis ni ye.. Kalau korang ada cara yang lebih baik dan nak kongsikan bersama, aku amat-amat berbesar hati sekali. Terima kasih.

The Walking Boy


The Base Entrance


The Mini Retro City


The Unexplained Ladder


As a record dan bagi tujuan pemantauan tentang keberkesanan angle-angle dalam menjadikan sesuatu lukisan tu dalam dimensi 3D, aku cuba jugak amek video untuk tengok angle-angle mana yang sesuai. Enjoy!

Video: The Walking Boy


p/s: Must...keep..on.. practicing! 
Post a Comment

Let's Interact!

me>